Renault Master T10 Alkmaar

5
(1)
Delen

Prijzen (incl. BTW)

Per dag € 165,- 100 km vrij*
Weekend € 330,- 100 km vrij*
Week € 660,- 100 km vrij*
4 weken € 1.980,- 1000 km vrij*
* Aantal kilometers per huurperiode Meer informatie

Omschrijving

Deze paardenwagen is extra veilig om hengsten, merries met veulens en jonge paarden te vervoeren! Door de pro safety inrichting heeft elk paard zijn eigen compartiment. Het verschuifbare tussenschot creëert een grote ruimte voor een merrie met veulen. Ook kan je hierdoor makkelijk je paard opzadelen op de paardenwagen. De camera in het paardengedeelte schakelt bij het achteruitrijden automatisch over naar de achterzijde van de paardenwagen. Elektrische ventilatie, dag- en nachtverlichting maken het reizen comfortabeler en veiliger. De trekhaak kan 2.500 kg trekken en heeft een extra opstap zodat je makkelijk in en uit de paardenwagen kunt stappen.

Kenmerken

Handgeschakeld

3 zits

Pro-safety

Airco

GPS

Trekhaak

Camera

Rijbewijs: B

Met verzekering

Aanbieder

Manege Beukers

Wagenweg 12
1724PT Oudkarspel - Noord-Holland
NL

Kies een datum

Reviews

5
(1)
Bekijk alle reviews

Marqit

5
()

Mijn paardje en een trailer is een slechte combinatie, reden om een 2 paard horsetruck te huren bij Anemone horsetrucksforrent te Scherpenzeel. Bijzonder goed en vriendelijk geholpen. Paardje ging makkelijk op de gloednieuwe wagen, wat een verademing vergeleken het trailerladen!! Aan het einde van de rit stapte mijn paardje rustig uit de wagen. Een prima start op haar nieuwe stal!

Meer weten?

Wil jij nóg meer informatie over deze paardenwagen of meer weten over boeken bij Horsetrucks for Rent in het algemeen? Bekijk de FAQ of neem direct contact met ons op, wij helpen je graag persoonlijk verder en professioneel op weg!

Contact

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk alle trucks
Renault Master T4 Scherpenzeel
4.7
(7)

Renault Master T4 Scherpenzeel

Renault Master T6 Kudelstaart
5
(3)

Renault Master T6 Kudelstaart

Renault Master T7 Exloo
4.8
(12)

Renault Master T7 Exloo

Je wijzigingen zijn succesvol opgeslagen