Renault Master T4 Scherpenzeel

4.7
(7)
Delen

Prijzen (incl. BTW)

Per dag € 165,- 100 km vrij*
Weekend € 330,- 100 km vrij*
Week € 660,- 100 km vrij*
4 weken € 1.980,- 1000 km vrij*
* Aantal kilometers per huurperiode Meer informatie

Omschrijving

Deze paardenwagen is extra veilig om hengsten, merries met veulens en jonge paarden te vervoeren! Door de pro safety inrichting heeft elk paard zijn eigen compartiment. Het verschuifbare tussenschot creëert een grote ruimte voor een merrie met veulen. Ook kan je hierdoor makkelijk je paard opzadelen op de paardenwagen. De camera in het paardengedeelte schakelt bij het achteruitrijden automatisch over naar de achterzijde van de paardenwagen. Elektrische ventilatie, dag- en nachtverlichting maken het reizen comfortabeler en veiliger. De trekhaak kan 2.500 kg trekken en heeft een extra opstap zodat je makkelijk in en uit de paardenwagen kunt stappen.

Kenmerken

Handgeschakeld

3 zits

Pro-safety

Airco

GPS

Trekhaak

Camera

Rijbewijs: B

Met verzekering

Aanbieder

Horsetrucks For Rent

Glashorst 99
3925 BR Scherpenzeel
Nederland

Kies een datum

Reviews

4.7
(7)
Bekijk alle reviews

Yvonne

5
()

Laat mijn trailer staan en kies voor een twee paards vrachtwagen van Anemone . Meest veilig solide vervoer voor mijn paard zonder stress en met de super service van horse trucks for rent. Mijn paard in alle rust veilig op de bestemming aangekomen. 👍

Isabelle

5
()

Mooi systeem om een paardenwagen in je buurt te vinden!

Maria

4
()

Ik huurde een horsetruck voor mijn jaarling. Van de medewerkster kreeg ik goede tips waar ik op moest letten bij het vervoeren van jonge paarden, super fijn! Het bedrijf geeft geen hooinetten, dus neem je eigen zak mee!

Josien

5
()

Wij durfde onze merrie met veulen niet in een trailer te vervoeren, daarom hebben we ervoor gekozen om een paardenwagen te huren. Het verschuifbare tussenschot is ideaal. We voelden ons erg veilig onderweg.

Meer weten?

Wil jij nóg meer informatie over deze paardenwagen of meer weten over boeken bij Horsetrucks for Rent in het algemeen? Bekijk de FAQ of neem direct contact met ons op, wij helpen je graag persoonlijk verder en professioneel op weg!

Contact

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk alle trucks
Renault Master T8 Scherpenzeel
5
(1)

Renault Master T8 Scherpenzeel

Renault Master V1

Renault Master V1

Renault Master T10 Alkmaar
5
(1)

Renault Master T10 Alkmaar

Je wijzigingen zijn succesvol opgeslagen