Veelgestelde vragen

Alle ophaalpunten van Horsetrucks for Rent zijn geopend van 8:00-17:00 uur. De paardenwagen moet op de terugbrengdatum uiterlijk om 16:30 uur worden teruggebracht. Er is een mogelijkheid om de paardenwagen de volgende dag in de ochtend terug te brengen, in dat geval moet de paardenwagen om 8:00 uur terug zijn bij de dealer. Laat bij het reserveren als je gebruik wilt maken van deze afleveroptie. Wanneer je door welke reden dan ook te laat bent, zijn wij genoodzaakt een dag extra in rekening te brengen.

Wat te doen als ik te laat ben? Houd er rekening mee dat wanneer je te laat bent, de volgende huurder moet wachten. Kom daarom altijd op tijd! Bel ons direct (+31 85 902 5800) zodra jij je realiseert dat het niet gaat lukken om de paardenwagen op tijd in te leveren. Mocht je door welke reden dan ook te laat komen, zijn wij helaas genoodzaakt een dag extra in rekening te brengen.

Wij zorgen er altijd voor dat huurders de paardenwagen ontvangt met een schone cabine en paardengedeelte. Breng de paardenwagen daarom zonder zaagsel/hooi/stro/mest en uitgeveegd terug. Wanneer je in de gelegenheid bent om de binnenkant met water schoon te maken, zijn wij en de volgende huurder daar natuurlijk erg blij mee! Verder verwachten wij dat er op z’n minst geen afval meer in de cabine ligt en deze netjes wordt geretourneerd. Er is altijd de optie om te kiezen voor onze schoonmaakservice, dit kost €50 excl. BTW.

Jouw auto kan op het terrein van de verhuurder geparkeerd worden en de sleutel wordt veilig voor je bewaard.

De vrachtwagen is All-risk verzekerd binnen de Europese Unie. Het eigen risico is maximaal € 1.000,00 excl. BTW. Horsetrucks for Rent is niet verantwoordelijk voor de schade die een paard aan de vrachtwagen aanricht.

De borg boeken wij, na check en goedkeuring door de dealer, binnen 4 werkdagen na het inleveren van de paardenwagen terug. Het kan in het geval van verschillende banken iets langer duren voordat het bedrag daadwerkelijk op jouw rekening staat.

Bij annulering van een boeking vanaf 48 uur voor het tijdstip van de ophaaldatum van de reservering, wordt 50% van de totale boekingsprijs in rekening gebracht. Bij annulering van een boeking binnen 24 uur voor de ophaaldatum van de reservering, wordt 100% van de totale boekingsprijs in rekening gebracht. Annuleer je boeking dus in het systeem van Horsetrucks for Rent zodra je weet dat je de paardenwagen toch niet nodig zult hebben. De link voor annuleren vind je in de bevestigingsmail van jouw boeking. In geval van overmacht of nood moet je ons een bewijs overleggen, zoals een verklaring van een (dieren)arts. De geldigheid hiervan zal worden beoordeeld door een medewerker van Horsetrucks for Rent.

Bel dan zo snel mogelijk naar ons vaste telefoonnummer: +31 33 470 18 28.