Prijzen

Prijzen (incl. BTW)

Per dag € 185,- 100 km vrij*
Weekend € 370,- 100 km vrij*
Week € 740,- 100 km vrij*
4 weken € 2.218,- 1000 km vrij*
* Aantal kilometers per huurperiode
Week € 3.025,- Onbeperkt aantal km vrij*
4 weken € 10.890,- Onbeperkt aantal km vrij*
* Aantal kilometers per huurperiode

Extra kilometers

Het kan voorkomen dat er meer kilometers gereden worden dan het aantal vrije kilometers per huurperiode. De prijs van de extra kilometers per auto zijn € 0,30 per kilometer incl. btw.

Borg

Wij vragen bij het huren van een 2 paardswagen vooraf een borg van €500,- te voldoen en bij een paardenvrachtwagen €2.500,-. Uiteraard ontvang je alle boekingsgegevens in één overzichtelijke mail. Doordat de betaling en de borg (vooraf en apart) via ons is verlopen, heb jij geen gedoe met de financiële afhandeling. Bij het retourneren van 2 paardswagen of paardenvrachtwagen wordt de borg min de kilometerkosten teruggestort op jouw rekening.

Borg vastzetten?

Ben je van plan om vaker te huren en wil je niet bij elke boeking opnieuw borg betalen? Laat je borg bij ons staan, zodat dit tegoed geldig blijft. Uiteraard kun je de borg op elk gewenst moment terug vragen. Wij zorgen dat het dan zo snel mogelijk teruggestort wordt op jouw rekening.

Verzekering

De paardenwagens zijn AllRisk verzekerd. Het eigen risico bij schade(s) is maximaal €1000,- excl. btw.
De schade die door de paarden zelf wordt aangericht is niet meeverzekerd. Schade aan het onderstel en/of dak als gevolg van het niet goed inschatten van de hoogte (van bijvoorbeeld een tunnel of viaduct) is niet meeverzekerd. Alle schades moeten direct worden gemeld bij Horsetrucks for Rent.

Start met boeken