Hoe het werkt

Hoe het werkt

Ben jij nog niet toe aan de investering in een eigen paardenwagen omdat je deze slechts incidenteel nodig hebt? Dan ben je bij Horsetrucks for Rent op het juiste adres! Het online platform om je paardenwagen voor korte of lange periode te huren. Onze verhuurservice van paardenwagens op maat zijn perfect voor iedereen die in het bezit is van een B-rijbewijs en flexibel wil blijven. Dus bepaal zelf de periode, het type auto en aan welk eisenpakket deze moet voldoen. Het zoeken en boeken van de best passende paardenwagen is vanaf je laptop, smartphone of tablet in een paar clicks geregeld via ons volledige online platform.

Boek in no-time een even luxe als veilige paardenwagen

Een goede rit begint met het faciliteren van een gestroomlijnde boeking. Bij Horsetrucks for Rent bieden wij een laagdrempelige oplossing voor iedereen die behoefte heeft aan een flexibel in te zetten, comfortabele en veilige paardenwagen. Dankzij het gebruiksvriendelijke boekingssysteem, uitgebreide filter-opties en ons uitgebreide netwerk van dealers vind én boek jij in no-time een paardenwagen in de buurt.

1

Selecteer een begin- en einddatum, kies het type auto en zoek naar een luxe paardenwagen bij jou in de buurt.

Op basis van de gegevens die jij in onze zoektool invoert selecteren wij de best passende paardenwagens. Dankzij ons uitgebreide partnernetwerk zijn er altijd wel één of meerdere luxe paardenwagens bij jou in de omgeving beschikbaar.

Start met boeken
2

Filter eenvoudig en snel op voorkeuren en selecteer de veilige paardenwagen die het best bij jou en jouw paard past.

Nadat de eerste selectie gemaakt is kun je in het overzicht zien waar, welke paardenwagen zich exact bevindt en hoeveel sterren eerdere boekers deze gegeven hebben. Ook kun je hier het aantal paardenwagens verder filteren op basis van jouw specifieke eisen en wensen. Denk bijvoorbeeld aan handgeschakeld of automaat, classic of pro safety interieur en een dubbele cabine of enkele cabine.

3

Bekijk alle informatie (en foto’s) op de detailpagina van de comfortabele paardenwagen van jouw keus en reserveer.

Je hebt op de best passende paardenwagen geklikt die in de omgeving beschikbaar is. En dus bevind jij je nu op de detailpagina waar je alle relevante informatie vindt en extra foto’s kunt bekijken. Is alles in orde en naar wens? Dan reserveer je hier met één druk op de knop de paardenwagen. Maar let op! Dit houdt in dat deze voor jou gereserveerd is. Je hebt nog 1 stap te gaan om ‘m ook daadwerkelijk definitief te boeken.

4

Log (of vul jouw gegevens) in, betaal en boek jouw luxe, veilige en comfortabele paardenwagen op maat.

Log in als jij al een account hebt bij Horsetruck for Rent of vul jouw (betaal)gegevens in via de button ‘Registreren’. Controleer vervolgens voor de zekerheid nog alle gegevens, volg de verdere aanwijzingen, betaal vooraf en rond de boeking af. Uiteraard ontvang je alle boekingsgegevens in één overzichtelijke mail.

5

Voltooi jouw boeking, volg de instructies in de bevestigingsmail en ‘enjoy the journey, your journey’.

De dealer zorgt dat de paardenwagen op de dag van jouw boeking schoon en op tijd klaarstaat. Bij het ophalen van jouw paardenwagen is er doordat de betaling en borg (vooraf en apart) via ons verlopen, geen gedoe met de financiële afhandeling. Én hoef jij dus geen onnodig papierwerk mee te nemen. De bevestigingsmail is voldoende. Stap in en enjoy!

Maar… voordat het zover is moet je nu eerst terug naar stap 1:

Start met boeken