De voordelen

Niet de investering, wél een luxe paardenwagen

Ben jij nog niet toe aan de investering in een eigen paardenwagen omdat je deze slechts incidenteel nodig hebt? Dan ben je bij Horsetrucks for Rent op het juiste adres! Het online platform om je paardenwagen voor korte of lange periode te huren. Onze verhuurservice van paardenwagens op maat zijn perfect voor iedereen die in het bezit is van een B-rijbewijs en flexibel wil blijven. Dus bepaal zelf de periode, het type auto en aan welk eisenpakket deze moet voldoen. Het zoeken en boeken van de best passende paardenwagen is vanaf je laptop, smartphone of tablet in een paar clicks geregeld via ons volledige online platform.

Start met boeken

Een greep uit de mogelijkheden en voordelen

Er zijn legio redenen om als zakelijke of particuliere klant en nationale of internationale stal een luxe, comfortabele en veilige paardenwagen bij Horsetrucks for Rent te boeken. Zoals dat de verzekering, airco, navigatie en een trekhaak inbegrepen zijn. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het laagdrempelige karakter van online boeken en betalen, het minimaliseren van onnodig papierwerk en het positieve effect van huren voor het milieu én jouw portemonnee. Verder profiteer je met de paardenwagens van ons en onze dealers van:

Veilig en comfortabel vooruit

Net als jij, hebben wij een passie voor paarden en vinden dus dat ze het allerbeste verdienen. Daarom zetten wij ons met luxe paardenwagens op maat in voor veilig en comfortabel paardentransport. In het kader van dierenwelzijn selecteren wij onze verhuurpartners dan ook op paardenwagens die minimale stress en maximale flexibiliteit faciliteren. Denk aan het makkelijk in- en uitladen van de paarden en voldoende frisse lucht en licht (blauwe avond-/nachtverlichting) tijdens de rit. Daarnaast zijn veel van de paardenwagens die onze dealers beschikbaar stellen ingericht met een pro safety interieur. Dit houdt in dat ieder type paard; van hengsten en jonge paarden tot merries met veulens en pony’s, extra veilig vervoerd worden.

Start met boeken

Hoe werkt het?

  • 1

    Selecteer een begin- en einddatum, kies het type auto en zoek naar een luxe paardenwagen bij jou in de buurt.

  • 2

    Filter eenvoudig en snel op voorkeuren en boek de paardenwagen die het best bij jou en jouw paard(en) past.

  • 3

    Voltooi jouw boeking, volg de instructies in de mail met alle informatie en ‘enjoy the journey, your journey’.

Bekijk volledige stappenplan

Veelgestelde vragen

Alle ophaalpunten van Horsetrucks for Rent zijn geopend van 8:00-17:00 uur. De paardenwagen moet op de terugbrengdatum uiterlijk om 16:30 uur worden teruggebracht. Er is een mogelijkheid om de paardenwagen de volgende dag in de ochtend terug te brengen, in dat geval moet de paardenwagen om 8:00 uur terug zijn bij de dealer. Laat bij het reserveren als je gebruik wilt maken van deze afleveroptie. Wanneer je door welke reden dan ook te laat bent, zijn wij genoodzaakt een dag extra in rekening te brengen.

Wat te doen als ik te laat ben? Houd er rekening mee dat wanneer je te laat bent, de volgende huurder moet wachten. Kom daarom altijd op tijd! Bel ons direct (+31 85 902 5800) zodra jij je realiseert dat het niet gaat lukken om de paardenwagen op tijd in te leveren. Mocht je door welke reden dan ook te laat komen, zijn wij helaas genoodzaakt een dag extra in rekening te brengen.

Wij zorgen er altijd voor dat huurders de paardenwagen ontvangt met een schone cabine en paardengedeelte. Breng de paardenwagen daarom zonder zaagsel/hooi/stro/mest en uitgeveegd terug. Wanneer je in de gelegenheid bent om de binnenkant met water schoon te maken, zijn wij en de volgende huurder daar natuurlijk erg blij mee! Verder verwachten wij dat er op z’n minst geen afval meer in de cabine ligt en deze netjes wordt geretourneerd. Er is altijd de optie om te kiezen voor onze schoonmaakservice, dit kost €50 excl. BTW.

Jouw auto kan op het terrein van de verhuurder geparkeerd worden en de sleutel wordt veilig voor je bewaard.

De vrachtwagen is All-risk verzekerd binnen de Europese Unie. Het eigen risico is maximaal € 1.000,00 excl. BTW. Horsetrucks for Rent is niet verantwoordelijk voor de schade die een paard aan de vrachtwagen aanricht.

De borg boeken wij, na check en goedkeuring door de dealer, binnen 4 werkdagen na het inleveren van de paardenwagen terug. Het kan in het geval van verschillende banken iets langer duren voordat het bedrag daadwerkelijk op jouw rekening staat.

Bij annulering van een boeking vanaf 48 uur voor het tijdstip van de ophaaldatum van de reservering, wordt 50% van de totale boekingsprijs in rekening gebracht. Bij annulering van een boeking binnen 24 uur voor de ophaaldatum van de reservering, wordt 100% van de totale boekingsprijs in rekening gebracht. Annuleer je boeking dus in het systeem van Horsetrucks for Rent zodra je weet dat je de paardenwagen toch niet nodig zult hebben. De link voor annuleren vind je in de bevestigingsmail van jouw boeking. In geval van overmacht of nood moet je ons een bewijs overleggen, zoals een verklaring van een (dieren)arts. De geldigheid hiervan zal worden beoordeeld door een medewerker van Horsetrucks for Rent.

Bel dan zo snel mogelijk naar ons vaste telefoonnummer: +31 33 470 18 28.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Laat ons dit dan via het formulier op de contactpagina weten. Dan zorgen wij dat jij binnen 1 werkdag via de mail of een belletje van één van onze medewerkers alsnog antwoord krijgt.

Neem contact op

Vind het dichtstbijzijnde verhuurpunt

Weet jij genoeg en ben je klaar om de zoektocht naar de perfecte paardenwagen te starten? Filter dan nu op basis van jouw eisen, wensen en locatie dé luxe paardenwagen die het best bij jou en de behoefte van jouw paard(en) past.

Start met boeken