Dealer Kudelstaart

Kudelstaart

Back to overview

Dealer Kudelstaart

Graag stel ik mezelf eerst even voor! Mijn naam is Claudia Boerlage, ik woon in Aalsmeer en ben moeder van 2 dochters. Ik kom uit een ondernemend gezin en het zal je niet verbazen dat paarden en dieren een belangrijk onderdeel zijn van mijn leven. Van kleins af aan ben ik al omringd door paarden en mijn twee dochters rijden inmiddels ook paard. Mijn passie voor de paardensport is altijd gebleven én inmiddels uitgegroeid tot mijn bedrijf EquiparQ.

Vanuit die gedachte ben ik begonnen met de verhuur van een 1,5-paards trailer, een 2-paards trailer en een 2-paards vrachtwagen, het aanbieden van vervoer op maat (incl. chauffeur) én 24/7 spoed vervoer. In Kudelstaart kun je de vrachtwagen van Horsetrucks for Rent ophalen!

Dichtstbijzijnde tankstation:
AVIA XPress
Madame Curiestraat 3
1433 AA Kudelstaart

Adres:
Mijnsherenweg 23
1433 AP Kudelstaart

 

Impression of this dealer

Reviews

View all reviews

Glenn Pools

Naast de fijne communicatie over hoe het reserveren en huren in zijn werk gaat kregen wij de beschikking over een fantastische auto! Zeker een aanrader om veilig op weg te gaan met de paarden!

Arie kempkes

Hele fijne paardenwagen. Alles tiptop in orde. Goede uitleg over gang van zaken en praktische zaken door verhuurster. Kon niet beter.

Wendy De Koning

Hele fijne wagen, comfortabel voor paard en bestuurder. Camera en verlichting hielpen de boel in de gaten te houden. Was top!

mariska koenes

We werden vriendelijk ontvangen. Het enige minpuntje is dat we bij de ingang van het adres geen bordje met de naam van het verhuurbedrijf zagen staan zodat we het idee hadden verkeerd te zijn. Hele goede uitleg gehad van de eigenaresse hoe alles werkt. Het was voor ons de eerste keer dat we gebruik maakten van een paardenwagen. Hij reed goed, paard zat veilig opgesloten. Camera in de cabine zodat je het paard in de gaten kan houden . Bij de kliniek duurde alles langer dan verwacht waardoor we in tijdnood kwamen. Een telefoontje naar de eigenaresse en we mochten de paardenwagen de volgende ochtend vroeg brengen. Al met al een aanrader.

Dealer information

EquiparQ

Kudelstaart

Mijnsherenweg 23
1433AP Kudelstaart
NL