Dealer Kudelstaart

Kudelstaart

Back to overview

Dealer Kudelstaart

Graag stel ik mezelf eerst even voor! Mijn naam is Claudia Boerlage, ik woon in Aalsmeer en ben moeder van 2 dochters. Ik kom uit een ondernemend gezin en het zal je niet verbazen dat paarden en dieren een belangrijk onderdeel zijn van mijn leven. Van kleins af aan ben ik al omringd door paarden en mijn twee dochters rijden inmiddels ook paard. Mijn passie voor de paardensport is altijd gebleven én inmiddels uitgegroeid tot mijn bedrijf EquiparQ.

Vanuit die gedachte ben ik begonnen met de verhuur van een 1,5-paards trailer, een 2-paards trailer en een 2-paards vrachtwagen, het aanbieden van vervoer op maat (incl. chauffeur) én 24/7 spoed vervoer. In Kudelstaart kun je de vrachtwagen van Horsetrucks for Rent ophalen!

Dichtstbijzijnde tankstation:
AVIA XPress
Madame Curiestraat 3
1433 AA Kudelstaart

Adres:
Mijnsherenweg 23
1433 AP Kudelstaart

 

Impression of this dealer

Reviews

View all reviews

Barbara Ferreira

Het ontvangst was keurig, vrachtwagen netjes bij overname, fijne vrachtwagen om je paard in te vervoeren. Voelde erg veilig, mijn paard liep makkelijk de wagen op en af. Inleveren was ook keurig geregeld. Bedankt

Jony

Ik zocht een paardenwagen, waarmee ik naar zweden mocht rijden. En bij horsetruckforrent was dat geen enkel probleem. We hadden de wagen mee uit kudelstaart. Erg luxe, met in het paardengedeelte ventilatie/ extra verlichting en camera. Dat was erg handig op zo'n lange reis. Wat een top service levert dit bedrijf, snelle en duidelijke communicatie en afhandeling. Als het nodig is, zou ik weer voor deze wagen kiezen!

Kiara

Great service. I could have a test drive before my trip. The truck drives very smooth and is safe for horse transportation. Surely using it again when I am back in Holland.

Karl

Perfecte truck voor een merrie met een veulen. Je kan het schot naar 1 kant kunnen verplaatsen om één grote ruimte te creëren. Vriendelijk personeel.

Dealer information

EquiparQ

Kudelstaart

Mijnsherenweg 23
1433AP Kudelstaart
NL