Terug naar overzicht

Horse Trucks for Rent: altijd een passende paardenwagen!

Eenvoudig, snel én veilig. Dat is het boekingssysteem van Horsetrucks for Rent. Binnen no-time huurt u bij dit platform een paardenwagen in de buurt.

“Horsetrucks for Rent is een superhandige oplossing voor mensen die maar af en toe een paardenwagen nodig hebben. Bijvoorbeeld om met hun paard naar een keuring te gaan, of de dierenarts te bezoeken. We zien ook regelmatig dat mensen lekker een weekendje weggaan met hun paard en daarvoor een paardenwagen huren”, vertelt Stefan van Kooten van Horsetrucks for Rent.

Boekingssysteem
De website van Horsetrucks for Rent ging begin januari live. “De reacties waren meteen heel goed. Boeken en betalen gaat allemaal online. We hebben geen papierwerk meer en klanten kunnen vooraf online betalen. Alles is hierdoor heel overzichtelijk. De huurder betaalt een borg en krijgt honderd vrije kilometers bij een huurperiode van een dag, weekend of week.”
Het boekingssysteem is heel simpel. Maak een account aan via horsetrucksforrent.com. Voer eerst een plaats in en selecteer een begin- en einddatum. “Voorheen hadden we alleen een verhuurpunt in Scherpenzeel, tegenwoordig zitten we door heel Nederland. Binnenkort zelfs op tien locaties”, legt Stefan van Kooten uit. “De zoekresultaten zijn eenvoudig te filteren op uw eigen voorkeuren. Het is ook mogelijk om foto’s te bekijken en reviews te lezen.” Zo vindt Horsetrucks for Rent de best passende paardenwagen voor iedere klant.

 

Ophalen en terugbrengen
Het verhuurpunt zorgt dat de paardenwagen op de dag van de boeking schoon en op tijd klaar staat. “Mensen krijgen dan ook uitleg over de paardenwagen. Wie wil, kan even proefrijden. We lopen ook even een rondje om de wagen en maken foto’s, met het oog op eventuele schade. Die foto’s worden bijgevoegd in het contract. Zo is alles heel helder en transparant.”
Bij het terugbrengen worden de kilometers automatisch uitgelezen. “We hebben eigenlijk alleen een handtekening nodig en de huurder krijgt de factuur ook direct in zijn mail. In de order staan bijvoorbeeld ook welke ritten er zijn gemaakt en welke paardenwagen is gebruikt.”
Hygiëne staat bij Horsetrucks for Rent hoog in het vaandel. “Voor het terugbrengen hanteren we cleaning richtlijnen, maar we maken de paardenwagen zelf ook grondig schoon voordat hij naar een volgende klant gaat.”

De duurzame weg 
Horsetrucks for Rent is een slimme oplossing voor iedereen die flexibel wil zijn en bij willen dragen aan een schoner milieu. “We reduceren de uitstoot van CO2, omdat de paardenwagen met anderen wordt gedeeld. We gebruiken alleen jonge, A-klasse paardenwagens die voldoen aan de energienormen en schone uitlaatgassen produceren. Daarnaast kijken we naar dierenwelzijn. We gebruiken alleen paardenwagens die minimale stress en maximale flexibiliteit faciliteren. Denk aan het makkelijk in- en uitladen van de paarden en voldoende frisse lucht en licht (blauwe avond-/nachtverlichting) tijdens de rit. Daarnaast zijn veel wagens ingericht met een pro safety interieur. Dat is een stuk veiliger.”

Iedereen die een B-rijbewijs heeft, mag met een kleine paardenwagen rijden. Daarnaast verhuurt Horsetrucks for Rent grote paardenvrachtwagens. Vaak worden deze vrachtwagens voor minimaal drie maanden verhuurd. Neem contact op voor de mogelijkheden via:
info@horsetrucksforrent.com

Delen