Dealer Scherpenzeel

Verhuurpunt Scherpenzeel

Back to overview

Dealer Scherpenzeel

U kunt bij Anemone Horse Trucks terecht voor nieuwe en gebruikte paardenwagens uit voorraad of op maat gemaakt. De collectie varieert van 2-paardswagens - geschikt voor het B-rijbewijs - tot grote paardenvrachtwagens met een luxe living. De voorraad is te bezichtigen op www.anemone.nl, maar ook in de showroom te Scherpenzeel. Hier kunt u onze voorraad uitgebreid bekijken, proberen en vergelijken. De verkoop specialisten helpen u graag met een scherp leasevoorstel en verzekeringsvoorstel van uw toekomstige paardenwagen.

Tevens staan de servicemedewerkers in de werkplaats klaar om uw paardenwagen in optimaleconditie te houden. U kunt bij Anemone terecht voor onderhoud, 24-uurs service en APK.

Daarnaast zijn wij een verhuurpunt van Horsetrucks For Rent.com.  Onze medewerker Valeriya helpt je graag verder wanneer je de gehuurde paardenwagen komt ophalen.

Dichtsbijzijnde tankstation:
Esso, Het Zwarte Land 31, 3925 CK Scherpenzeel

 

Impression of this dealer

Reviews

View all reviews

Esther Schmidt

Gisteren voor de 3e keer een 2 paards vrachtwagen gehuurd om een jonge hengst te vervoeren. De hengstenbox is hier echt perfect voor. Dank weer voor de goede service en de nette wagen.

Emma Driessen

Paard heeft heerlijk gestaan ondanks dat hij nog nooit in een paardenwagentje had gestaan. Super service en ondanks 250 km extra was de prijs echt goed!

Kim

De wagen was fijn te rijden, wij zijn erg aardig geholpen en het systeem werkt echt top! Zeker voor herhaling vatbaar

Martine

Één dag van te voren een wagentje gehuurd, omdat ik één met spoed nodig had. Super snel en makkelijk geregeld. Paardenwagen zelf beviel zeer goed, lage en korte instap waardoor mijn paard er zonder veel drama zó opliep. Heel erg goed bevallen en ga ik in de toekomst zeker vaker gebruik van maken.

Dealer information

Horsetrucks For Rent

Verhuurpunt Scherpenzeel

Glashorst 99
3925 BR Scherpenzeel
Nederland