Verhuurpunt Scherpenzeel

Verhuurpunt Scherpenzeel

Terug naar overzicht

Verhuurpunt Scherpenzeel

U kunt bij Anemone Horse Trucks terecht voor nieuwe en gebruikte paardenwagens uit voorraad of op maat gemaakt. De collectie varieert van 2-paardswagens - geschikt voor het B-rijbewijs - tot grote paardenvrachtwagens met een luxe living. De voorraad is te bezichtigen op www.anemone.nl, maar ook in de showroom te Scherpenzeel. Hier kunt u onze voorraad uitgebreid bekijken, proberen en vergelijken. De verkoop specialisten helpen u graag met een scherp leasevoorstel en verzekeringsvoorstel van uw toekomstige paardenwagen.

Tevens staan de servicemedewerkers in de werkplaats klaar om uw paardenwagen in optimaleconditie te houden. U kunt bij Anemone terecht voor onderhoud, 24-uurs service en APK.

Daarnaast zijn wij een verhuurpunt van Horsetrucks For Rent.com.  Onze medewerker Valeriya helpt je graag verder wanneer je de gehuurde paardenwagen komt ophalen.

Dichtsbijzijnde tankstation:
Esso, Het Zwarte Land 31, 3925 CK Scherpenzeel

 

Impressie van dit verhuurpunt

Reviews

Dion Litjens

5
()

Wat een heerlijk busje om in te rijden en van alle gemakken voorzien! Echt een top vervoersmiddel voor zowel de paarden als personen.

Ester

5
()

Omdat ik zelf geen vervoer heb voor mijn pony's heb ik gisteren de vrachtwagen gehuurd om naar kliniek te gaan: Wat een geweldige oplossing. Het is een hele mooie vrachtwagen die je heel flexibel kunt indelen, makkelijk te gebruiken is, ook als je alleen bent. Hij ziet er heel goed onderhouden uit. De verhuurders waren super aardige mensen die alles netjes bijhouden en flexibel waren, ik kon op de dag zelf de ophaaltijd nog aanpassen. Echt heel blij dat deze service nu ook in onze omgeving beschikbaar is. Als ik weer een keer op pad moet met mijn pony's ga ik hem zeker weer huren.

Maria

4
()

Ik huurde een horsetruck voor mijn jaarling. Van de medewerkster kreeg ik goede tips waar ik op moest letten bij het vervoeren van jonge paarden, super fijn! Het bedrijf geeft geen hooinetten, dus neem je eigen zak mee!

Maartje Kapteijns

5
()

Goede service en uitleg. De rit verliep vlekkeloos!

Josien

5
()

Wij durfde onze merrie met veulen niet in een trailer te vervoeren, daarom hebben we ervoor gekozen om een paardenwagen te huren. Het verschuifbare tussenschot is ideaal. We voelden ons erg veilig onderweg.

Shalana

5
()

Snelle services en fijne communicatie

Sharon

5
()

Top paardenwagen

Bas

3
()

Mijn dochter heeft geen trailer rijbewijs, daarom waren wij opzoek naar een andere oplossing als ze op wedstrijd gaat. Bij Horsetrucksforrent worden wij gastvriendelijk ontvangen en geholpen!

Dennis

5
()

I had a perfect experience with renting the 2 horse truck. Everyone was quite helpful and the truck is new and very clean . Great service.

Najat El bali

5
()

Top👍

Anita

4
()

Wij kregen een zo goed als nieuwe paardenwagen mee die uitgebreid werd uitgelegd bij het ophalen. Super service!

Lotte

5
()

Snelle en efficiënte service.

Jan

5
()

Erg handig om via 1 platform je paardenwagen te kunnen huren door heel Nederland!

aranka

5
()

Superfijne wagen om mee te rijden, alles er op en eraan maar geen overbodige toeters en bellen. Gebruik is eenvoudig en de paarden waren heel rustig tijdens vervoer. Nette ontvangst en afhandeling ter plekke - zeker aan te raden!!

Liza

5
()

Mijn paard had veel minder stress in de vrachtwagen. De elektrische ventilatie is ideaal als het warm is.

Yvonne

5
()

Laat mijn trailer staan en kies voor een twee paards vrachtwagen van Anemone . Meest veilig solide vervoer voor mijn paard zonder stress en met de super service van horse trucks for rent. Mijn paard in alle rust veilig op de bestemming aangekomen. 👍

Mariska

5
()

Onlangs een 2 paardswagen gehuurd! In 1 woord geweldige service en fantastisch rij comfort in een nieuwe Anemone wagen. Echt een aanrader!

Ron

5
()

Geweldig om op vakantie te kunnen gaan met de paarden. In de paardenwagens van horsetrucksforrent past het allemaal!

Andrea

5
()

Elke keer ben ik weer super blij als ik met een Horsetruck op pad ga! Het comfort voor jezelf en voor het paard is echt ideaal. Ik vind het zoveel prettiger en veiliger voelen dan met een trailer. Ook laad mijn paard veel fijner en onderweg heeft hij veel meer rust. De service is tot nu toe altijd super goed!

Priscilla

5
()

Mijn minipony’s zijn veilig vervoerd met deze mooie paardenwagen! Er zit geen zaagsel in de wagen bij het ophalen.

Irene

5
()

2 paardsvrachtwagentje gehuurd, zowel voor paard als mens comfortabel vervoer. Fijne service ook!

Kyra

4
()

De reis verliep super en de paardenwagen reed geweldig.

Sonja

4
()

Door het huren van een paardenwagen konden wij onze paarden veilig vervoeren en zelf zaten we ook heerlijk!

Isabelle

5
()

Mooi systeem om een paardenwagen in je buurt te vinden!

Nicoline

4
()

Voor deelname aan een stamboekkeuring in Hessen was het vrachtwagentje ideaal. Alle bagage voor het meerdaagse evenement paste erin. Minpuntje was dat halverwege de terugweg door een storing de airco uitviel, pluspunt is dan weer dat je - ook op zondag - de mecanicien van Anemone kunt bellen die je uitlegt hoe je de storing kunt wissen. Het is deze service die je niet meteen bij iedere verhuurder vindt, dus dat zou voor mij een reden zijn om de volgende keer dat ik weer een vrachtwagen nodig heb deze bij Anemone te huren.

Renee Kok

5
()

Voor de 2de in vrij korte periode een wagen gehuurd. Mooie, schone wagens. Voorzien van alle comfort. Het allerbelangrijkste vind ik de mensen zelf. Heel vriendelijk en super meedenkend.

Erica

5
()

Fijne wagen goed geregeld met het huren

j.a. schenk

5
()

Mega fijne service, top vrachtwagentje. wij hebben genoten op concours, en zijn blij dat we gebruik mochten maken van het de fijne Renault master T1.

Ingrid

5
()

Afgelopen weekend een paardenvrachtwagen voor 2 paarden en 3 personen in de cabine voorin, gehuurd bij Anemone. We zijn zeer vriendelijk en goed geholpen door Valeriya. Het was de eerste keer dat we een paard gingen vervoeren, dus het was best spannend. Ik kon enkele weken voor de eigenlijke huur, een afspraak maken om een proefrit te maken. Ik werd hartelijk ontvangen en Valeriya heeft me uitgebreid uitgelegd hoe alles werkt. Daarna hebben we een proefrit gemaakt. Valeriya gaf af en toe een aanwijzing en gaf info waar ik op kon letten als ik een paard achterin zou hebben. Toen ik de wagen ging halen voor de huurperiode, werd aangeboden of ik nog een keer samen wilde rijden voordat ik ‘m mee zou nemen. De wagen was in uitstekende staat en netjes. Ik heb het als zeer aangenaam en ontspannen ervaren om ons paard met een kleine vrachtwagen te vervoeren. Echt een aanrader!

Verhuurpunt informatie

Horsetrucks For Rent

Verhuurpunt Scherpenzeel

Glashorst 99
3925 BR Scherpenzeel
Nederland

Je wijzigingen zijn succesvol opgeslagen