Verhuurpunt Scherpenzeel

Verhuurpunt Scherpenzeel

Terug naar overzicht

Verhuurpunt Scherpenzeel

U kunt bij Anemone Horse Trucks terecht voor nieuwe en gebruikte paardenwagens uit voorraad of op maat gemaakt. De collectie varieert van 2-paardswagens - geschikt voor het B-rijbewijs - tot grote paardenvrachtwagens met een luxe living. De voorraad is te bezichtigen op www.anemone.nl, maar ook in de showroom te Scherpenzeel. Hier kunt u onze voorraad uitgebreid bekijken, proberen en vergelijken. De verkoop specialisten helpen u graag met een scherp leasevoorstel en verzekeringsvoorstel van uw toekomstige paardenwagen.

Tevens staan de servicemedewerkers in de werkplaats klaar om uw paardenwagen in optimaleconditie te houden. U kunt bij Anemone terecht voor onderhoud, 24-uurs service en APK.

Daarnaast zijn wij een verhuurpunt van Horsetrucks For Rent.com.  Onze medewerker Valeriya helpt je graag verder wanneer je de gehuurde paardenwagen komt ophalen.

Dichtsbijzijnde tankstation:
Esso, Het Zwarte Land 31, 3925 CK Scherpenzeel

 

Impressie van dit verhuurpunt

Reviews

Bekijk alle reviews

Annelie Spooren

Onverwachts vervoer nodig voor mijn paard. We konden een half uur voor sluitingstijd nog komen! Top service!

Jacqueline Lobensteijn

Een geweldige wagen met veel comfort en luxe.

Esther Schmidt

Gisteren voor de 3e keer een 2 paards vrachtwagen gehuurd om een jonge hengst te vervoeren. De hengstenbox is hier echt perfect voor. Dank weer voor de goede service en de nette wagen.

Emma Driessen

Paard heeft heerlijk gestaan ondanks dat hij nog nooit in een paardenwagentje had gestaan. Super service en ondanks 250 km extra was de prijs echt goed!

Verhuurpunt informatie

Horsetrucks For Rent

Verhuurpunt Scherpenzeel

Vragen of problemen?

Glashorst 99
3925 BR Scherpenzeel
Nederland
0334701828
info@horsetrucksforrent.com