Dealer Delft

Verhuurpunt Delft

Back to overview

Dealer Delft

Welkom op Manege de Prinsenstad te Delft. Een van de verhuurpunten van Horsetrucks for Rent. Gelegen tussen Rotterdam, Delft en Den Haag bevind zich sinds 1968 onze vijf sterren manege. Naast instructie, pensionstalling, africhting en in- en verkoop van paarden, bieden wij het hele jaar door een uitgebreid programma aan met wedstrijden en evenementen. 

 

Onlangs zijn wij als Manege de Prinsenstad één van de verhuurpunten geworden van Horsetrucks for Rent. Een perfecte aanvulling op ons toch al brede diensten pakket voor onze eigen pensionklanten als ook andere paarden eigenaren uit onze regio die opzoek zijn naar een eenvoudige manier om hun paard te vervoeren richting de wedstrijd, dierenarts of bijvoorbeeld voor een recreatieve rit. 

 

Routebeschrijving:

Manege de Prinsenstad is gelegen langs de A13 en eenvoudig te bereiken via afrit 11 (Rotterdam - the Hague Airport). Eenmaal aangekomen op de manege kunt u zich melden in de kantine, gelegen achterop ons bedrijf. Hier zal een van onze medewerkers u verder helpen met de huur van de horsetruck. U krijgt de horsetruck schoon en afgetankt mee, zorg ervoor dat deze ook zo terugkomt. Tanken en schoonmaken kunt u gemakkelijk doen bij Rotterdam Airport.

Dichtstbijzijnde tankstation:

Argos – Rotterdam Airportbaan 25, 3054 AN Rotterdam

Esso - A13 200, 2629 HA Delft

 

Wij hopen u graag te ontvangen op Manege de Prinsenstad!

 

Impression of this dealer

Reviews

Lisette

5
()

Ik had met spoed een veewagen nodig. De Renault Master T5 in Delft was beschikbaar en binnen een uur kon ik wegrijden met deze veewagen. Perfect.

Bas

3
()

Mijn dochter heeft geen trailer rijbewijs, daarom waren wij opzoek naar een andere oplossing als ze op wedstrijd gaat. Bij Horsetrucksforrent worden wij gastvriendelijk ontvangen en geholpen!

Priscilla

5
()

Mijn minipony’s zijn veilig vervoerd met deze mooie paardenwagen! Er zit geen zaagsel in de wagen bij het ophalen.

Irene

5
()

2 paardsvrachtwagentje gehuurd, zowel voor paard als mens comfortabel vervoer. Fijne service ook!

Jan

5
()

Erg handig om via 1 platform je paardenwagen te kunnen huren door heel Nederland!

Ester

5
()

Omdat ik zelf geen vervoer heb voor mijn pony's heb ik gisteren de vrachtwagen gehuurd om naar kliniek te gaan: Wat een geweldige oplossing. Het is een hele mooie vrachtwagen die je heel flexibel kunt indelen, makkelijk te gebruiken is, ook als je alleen bent. Hij ziet er heel goed onderhouden uit. De verhuurders waren super aardige mensen die alles netjes bijhouden en flexibel waren, ik kon op de dag zelf de ophaaltijd nog aanpassen. Echt heel blij dat deze service nu ook in onze omgeving beschikbaar is. Als ik weer een keer op pad moet met mijn pony's ga ik hem zeker weer huren.

aranka

5
()

Superfijne wagen om mee te rijden, alles er op en eraan maar geen overbodige toeters en bellen. Gebruik is eenvoudig en de paarden waren heel rustig tijdens vervoer. Nette ontvangst en afhandeling ter plekke - zeker aan te raden!!

Ron

5
()

Geweldig om op vakantie te kunnen gaan met de paarden. In de paardenwagens van horsetrucksforrent past het allemaal!

Dealer information

Manege Prinsenstad

Verhuurpunt Delft

Rijksstraatweg 145
2629JE Delft
NL

Je wijzigingen zijn succesvol opgeslagen