Verhuurpunt Delft

Verhuurpunt Delft

Terug naar overzicht

Verhuurpunt Delft

Welkom op Manege de Prinsenstad te Delft. Een van de verhuurpunten van Horsetrucks for Rent. Gelegen tussen Rotterdam, Delft en Den Haag bevind zich sinds 1968 onze vijf sterren manege. Naast instructie, pensionstalling, africhting en in- en verkoop van paarden, bieden wij het hele jaar door een uitgebreid programma aan met wedstrijden en evenementen. 

 

Onlangs zijn wij als Manege de Prinsenstad één van de verhuurpunten geworden van Horsetrucks for Rent. Een perfecte aanvulling op ons toch al brede diensten pakket voor onze eigen pensionklanten als ook andere paarden eigenaren uit onze regio die opzoek zijn naar een eenvoudige manier om hun paard te vervoeren richting de wedstrijd, dierenarts of bijvoorbeeld voor een recreatieve rit. 

 

Routebeschrijving:

Manege de Prinsenstad is gelegen langs de A13 en eenvoudig te bereiken via afrit 11 (Rotterdam - the Hague Airport). Eenmaal aangekomen op de manege kunt u zich melden in de kantine, gelegen achterop ons bedrijf. Hier zal een van onze medewerkers u verder helpen met de huur van de horsetruck. U krijgt de horsetruck schoon en afgetankt mee, zorg ervoor dat deze ook zo terugkomt. Tanken en schoonmaken kunt u gemakkelijk doen bij Rotterdam Airport.

Dichtstbijzijnde tankstation:

Argos – Rotterdam Airportbaan 25, 3054 AN Rotterdam

Esso - A13 200, 2629 HA Delft

 

Wij hopen u graag te ontvangen op Manege de Prinsenstad!

 

Impressie van dit verhuurpunt

Reviews

Bekijk alle reviews

Ingrid Kolenbrander

Met deze wagen het veulen naar de opfok gebracht. Fijn dat het tussenschot helemaal weg te klappen is, zodat je één grote ruimte hebt. Doordat het een dichte ruimte is, is het ook voor veulens een fijne oplossing om veilig te vervoeren.

Claudia Van der Kraan

Makkelijk te boeken. Goed te rijden. Goed in uit stappen voor het paard. En vooral veilig. Service was goed. Ik zou volgende keer misschien foto's maken bij het inleveren. Dat was ik vergeten. Afrekening binnen enkele dagen gehad.

Susan

Een aanrader. Prima bus. Schoon. Makkelijk op te halen.

Lisette

Ik had met spoed een veewagen nodig. De Renault Master T5 in Delft was beschikbaar en binnen een uur kon ik wegrijden met deze veewagen. Perfect.

Verhuurpunt informatie

Manege Prinsenstad

Verhuurpunt Delft

Rijksstraatweg 145
2629JE Delft
NL