Dealer Schaijk

Verhuurpunt Schaijk

Back to overview

Dealer Schaijk

Wij zijn familie de Bie. Wij zijn hobbymatige fokkers die onze privé dressuurstal in Schaijk gevestigd hebben. We vinden het erg leuk om een verhuurpunt van Horsetrucks For Rent te zijn. Het contact met de klanten vinden we belangrijk. Een tevreden klant staat voorop.

Het paardenbloed stroomt door onze aderen. We proberen elk jaar een paar dressuurveulens te fokken uit onze merries. DB Stables is een privéstal. Connie jureert nog regelmatig en onze dochter Floor rijdt fanatiek dressuur. Zo gaan we ook graag naar concoursen en keuringen toe. We zijn echte paardenliefhebbers die daarom ook erg blij zijn met de vrachtwagentjes van HTFR. Het zijn super degelijke wagen die van alle gemakken voorzien zijn. 

Routebeschrijving:

DB stables is een privé dressuur stal gelegen aan de rand van Schaijk. 

Vanaf de A50 neem je afslag Ravenstein en dan volg je de N277 richting Schaijk. Bij de tweede rotonde neem je de 1e afslag naar Schaijk en vervolgens neem je de 2e afslag naar links de Kleingaalseweg in. Stop bij nummer 4a.  

 

Vanaf de A59 neem je afslag richting Heesch/Schaijk. Bij de rotonde ga je naar links en vervolgens rijd je rechtdoor bij de stoplichten richting Schaijk /Grave op de N324. Bi j de 2e stoplichten sla je linksaf de Scheisestraat in. Daarna ga je de 1e weg rechtsaf de Kleingaalseweg in. Stop bij nummer 4a.

 

Dichtstbijzijnde tankstation:

Esso Reek bij de rotonde

Argos Schaijk

TinQ Reek

Lukoil Schaijk

 

Impression of this dealer

Reviews

Caroline

5
()

Ik ging met mijn dochter haar nieuwe pony ophalen. De pony was erg rustig en ging heel gemakkelijk erin. Handige tips gekregen van Valeriya.

Daphne

5
()

Moest twee jonge hengsten vervoeren. De vrachtwagen is zeer veilig. Mijn paarden waren rustig.

Willem

5
()

Mijn veulen is begin dit jaar geboren. Ik heb de wagen gebruikt om het veulen samen met de merrie thuis te brengen. Ging super.

Marijke

5
()

Het huren van de Renault Master was een geweldige oplossing voor mijn vervoersprobleem. Paarden lopen er makkelijk op en reizen veilig en comfortabel. Wagen is in nieuwstaat en alles loopt gewoon makkelijk en snel. Kan niet beter!

Theo

5
()

Mijn paard naar een nieuwe stal in Oostenrijk gebracht. Topservice

Anouk

5
()

Super blij dat ik een vrachtwagen kon huren toen mijn vrachtwagen kapot ging! Dezelfde dag nog opgehaald en naar het NK gereden!

Dealer information

Stall Bame

Verhuurpunt Schaijk

Kleingaalseweg 4a
5374CV Schaijk
NL

Je wijzigingen zijn succesvol opgeslagen