Verhuurpunt Schaijk

Verhuurpunt Schaijk

Terug naar overzicht

Verhuurpunt Schaijk

Wij zijn familie de Bie. Wij zijn hobbymatige fokkers die onze privé dressuurstal in Schaijk gevestigd hebben. We vinden het erg leuk om een verhuurpunt van Horsetrucks For Rent te zijn. Het contact met de klanten vinden we belangrijk. Een tevreden klant staat voorop.

Het paardenbloed stroomt door onze aderen. We proberen elk jaar een paar dressuurveulens te fokken uit onze merries. DB Stables is een privéstal. Connie jureert nog regelmatig en onze dochter Floor rijdt fanatiek dressuur. Zo gaan we ook graag naar concoursen en keuringen toe. We zijn echte paardenliefhebbers die daarom ook erg blij zijn met de vrachtwagentjes van HTFR. Het zijn super degelijke wagen die van alle gemakken voorzien zijn. 

Routebeschrijving:

DB stables is een privé dressuur stal gelegen aan de rand van Schaijk. 

Vanaf de A50 neem je afslag Ravenstein en dan volg je de N277 richting Schaijk. Bij de tweede rotonde neem je de 1e afslag naar Schaijk en vervolgens neem je de 2e afslag naar links de Kleingaalseweg in. Stop bij nummer 4a.  

 

Vanaf de A59 neem je afslag richting Heesch/Schaijk. Bij de rotonde ga je naar links en vervolgens rijd je rechtdoor bij de stoplichten richting Schaijk /Grave op de N324. Bi j de 2e stoplichten sla je linksaf de Scheisestraat in. Daarna ga je de 1e weg rechtsaf de Kleingaalseweg in. Stop bij nummer 4a.

 

Dichtstbijzijnde tankstation:

Esso Reek bij de rotonde

Argos Schaijk

TinQ Reek

Lukoil Schaijk

 

Impressie van dit verhuurpunt

Reviews

Bekijk alle reviews

Tessa Hermans

De truck stond mooi optijd klaar. Super schoon. Vriendelijke begeleiding en uitleg. Ik ga vaker gebruik maken van deze truck.

Xara Van der schans

Een super fijne paardenwagen en hele lieve mensen. Goede uitleg gehad, waardoor je zorgeloos op pad kan!

K Vriens

Ik ben zeer tevreden. Ik heb in schaijk het b vrachtwagentje gehuurd. De desbetreffende mensen waren erg behulpzaam en aardig. We zaten zelf met een lekke band dus met enige spoed iets moeten regelen. Ik ben heel erg tevreden!

Merel Overmeer

Hele aardige mensen. Duidelijke uitleg bij ophaal hoe de vrachtwagen werkt. Fijne ervaring zou het zo weer doen!

Verhuurpunt informatie

Stal de Bie

Verhuurpunt Schaijk

Vragen of problemen?

Kleingaalseweg 4a
5374CV Schaijk
NL
0630115945
cjmdeb@gmail.com