Renault Master T5 Scherpenzeel

4.7
(7)
Delen

Prijzen (incl. BTW)

Per dag € 165,- 100 km vrij*
Weekend € 330,- 100 km vrij*
Week € 660,- 100 km vrij*
4 weken € 1.980,- 1000 km vrij*
* Aantal kilometers per huurperiode Meer informatie

Omschrijving

Deze paardenwagen is extra veilig om hengsten, merries met veulens en jonge paarden te vervoeren! Door de pro safety inrichting heeft elk paard zijn eigen compartiment. Het verschuifbare tussenschot creëert een grote ruimte voor een merrie met veulen. Ook kan je hierdoor makkelijk je paard opzadelen op de paardenwagen. De camera in het paardengedeelte schakelt bij het achteruitrijden automatisch over naar de achterzijde van de paardenwagen. Elektrische ventilatie, dag- en nachtverlichting maken het reizen comfortabeler en veiliger. De trekhaak kan 2.500 kg trekken en heeft een extra opstap zodat je makkelijk in en uit de paardenwagen kunt stappen.

Kenmerken

Handgeschakeld

3 zits

Pro-safety

Airco

GPS

Trekhaak

Camera

Rijbewijs: B

Met verzekering

Aanbieder

Horsetrucks For Rent

Glashorst 99
3925 BR Scherpenzeel
Nederland

Kies een datum

Reviews

4.7
(7)
Bekijk alle reviews

Ester

5
()

Omdat ik zelf geen vervoer heb voor mijn pony's heb ik gisteren de vrachtwagen gehuurd om naar kliniek te gaan: Wat een geweldige oplossing. Het is een hele mooie vrachtwagen die je heel flexibel kunt indelen, makkelijk te gebruiken is, ook als je alleen bent. Hij ziet er heel goed onderhouden uit. De verhuurders waren super aardige mensen die alles netjes bijhouden en flexibel waren, ik kon op de dag zelf de ophaaltijd nog aanpassen. Echt heel blij dat deze service nu ook in onze omgeving beschikbaar is. Als ik weer een keer op pad moet met mijn pony's ga ik hem zeker weer huren.

aranka

5
()

Superfijne wagen om mee te rijden, alles er op en eraan maar geen overbodige toeters en bellen. Gebruik is eenvoudig en de paarden waren heel rustig tijdens vervoer. Nette ontvangst en afhandeling ter plekke - zeker aan te raden!!

Priscilla

5
()

Mijn minipony’s zijn veilig vervoerd met deze mooie paardenwagen! Er zit geen zaagsel in de wagen bij het ophalen.

Irene

5
()

2 paardsvrachtwagentje gehuurd, zowel voor paard als mens comfortabel vervoer. Fijne service ook!

Meer weten?

Wil jij nóg meer informatie over deze paardenwagen of meer weten over boeken bij Horsetrucks for Rent in het algemeen? Bekijk de FAQ of neem direct contact met ons op, wij helpen je graag persoonlijk verder en professioneel op weg!

Contact

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk alle trucks
Renault Master V1

Renault Master V1

Renault Master T6 Kudelstaart
5
(3)

Renault Master T6 Kudelstaart

Renault Master T11 Weert

Renault Master T11 Weert

Renault Master T9 Scherpenzeel
5
(1)

Renault Master T9 Scherpenzeel

Je wijzigingen zijn succesvol opgeslagen