Dealer Exloo

Back to overview

Dealer Exloo

Hippisch Centrum Exloo is gelegen aan de Valtherweg in Exloo en biedt de mogelijkheid om paardensport zo optimaal mogelijk te bedrijven voor zoveel mogelijk disciplines. Hierbij valt de denken aan de volgende disciplines; dressuur, springen, mennen, carrousel en de ijslander sport.

Hippisch Centrum Exloo heeft de beschikking over de volgende faciliteiten: drie grote rijhallen; Eén rijhal heeft een oppervlakte van 65 bij 35 meter en twee rijhallen hebben elk een oppervlakte van 20 bij 40 meter. Daarnaast beschikt het centrum nog over ruim 60 stallen met afspuit- en aanbindplaatsen. Ook heeft het Hippisch Centrum Exloo een groot buitenterrein. Dit buitenterrein bestaat uit onder andere een zandpiste van 70 bij 40 meter, dressuurvelden, een ovaalbaan, een telgangbaan en een waterbak.

We zijn blij dat we een verhuurpunt van Horsetrucks For Rent zijn. Dit is een mooie toegevoegde waarde voor ons Hippisch Centrum en de regio Exloo.

Routebeschrijving
Hippisch Centrum Exloo is gelegen aan de Valtherweg 27A in Exloo. Wanneer je de paardenwagen komt ophalen dan kun je je melden bij Albert. Hij zal de sleutel overhandigen en de paardenwagen aan je uitleggen.

Dichtsbijzijnde tankstation
Tamoil Express Odoorn
Supertank Emmen

Tot ziens bij Hippisch Centrum Exloo! 

Impression of this dealer

Reviews

Myrthe

5
()

Super nette vrachtwagen met klantvriendelijke afhandeling. Fijn om je paarden te kunnen zien tijdens de rit en mooie luxe opties met verlichting en ventilatie.

jane

5
()

Heerlijke vering. Alles degelijk achterin bij het paard. Bediening sloten prima. Volgende keer weer!

Dorien

5
()

Wij hebben een 2,5 jarige hengst met deze Renault Master vervoerd. Voor ons als hobbyfokkers een spannende aangelegenheid. Maar het verliep uitstekend dankzij deze Horsetruck, die speciaal en extra veilig ingericht is voor hengsten. Ook de cabine is zeer comfortabel en schoon, met goed zicht op de paarden. Een aanrader!

Rosalie

5
()

Een fijn gevoel om door de camera je paard in de gaten te houden onderweg. Zeer goede service!

Morgan

4
()

Handige uitleg over het gebruik van de vrachtwagen. Super service.

Aalt zuidema

4
()

Goed geregeld in Exloo. Vriendelijke en goede service. Mooie auto en duidelijke instructie. Website mag wel iets gebruiksvriendelijker. Ik vind het een aanrader voor incidenteel gebruik van een horsetruck.

M.M.

5
()

We hadden al eerder de paardenwagen gehuurd en het is weer prima bevallen. Wel zou ik het fijn vinden als de borgsom wat sneller terug kan. Maar we komen zeker terug!

Anita

5
()

Vriendelijk personeel en alles netjes afgehandeld.

Ries

4
()

Goede ervaring en prima service. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

M.M.

5
()

Werkelijk super de paardewagen in Exloo. Het is een beetje prijzig maar de auto en service is echt geweldig, mijn paard liep zonder blikken of blozen de kar op en stond tijdens de hele reis heel rustig. Wij komen zeker terug!

Linda

5
()

Wat een fijne ervaring. Van het ophalen in Exloo tot aan het terugbrengen. Een heerlijk nieuwe auto van alle gemakken voorzien en ontzettend prettig om in te rijden. Opladen in Frankrijk met ons paard ging heel eenvoudig. De lange rit naar huis was ook goed te doen, vanwege alle comfort. Dikke aanrader!

Robert

5
()

Top.

Dealer information

Hippisch Centrum Exloo

Valtherweg 27-A
7875TA Exloo
NL

Je wijzigingen zijn succesvol opgeslagen