Dealer Exloo

Back to overview

Dealer Exloo

Hippisch Centrum Exloo is gelegen aan de Valtherweg in Exloo en biedt de mogelijkheid om paardensport zo optimaal mogelijk te bedrijven voor zoveel mogelijk disciplines. Hierbij valt de denken aan de volgende disciplines; dressuur, springen, mennen, carrousel en de ijslander sport.

Hippisch Centrum Exloo heeft de beschikking over de volgende faciliteiten: drie grote rijhallen; Eén rijhal heeft een oppervlakte van 65 bij 35 meter en twee rijhallen hebben elk een oppervlakte van 20 bij 40 meter. Daarnaast beschikt het centrum nog over ruim 60 stallen met afspuit- en aanbindplaatsen. Ook heeft het Hippisch Centrum Exloo een groot buitenterrein. Dit buitenterrein bestaat uit onder andere een zandpiste van 70 bij 40 meter, dressuurvelden, een ovaalbaan, een telgangbaan en een waterbak.

We zijn blij dat we een verhuurpunt van Horsetrucks For Rent zijn. Dit is een mooie toegevoegde waarde voor ons Hippisch Centrum en de regio Exloo.

Routebeschrijving
Hippisch Centrum Exloo is gelegen aan de Valtherweg 27A in Exloo. Wanneer je de paardenwagen komt ophalen dan kun je je melden bij Albert. Hij zal de sleutel overhandigen en de paardenwagen aan je uitleggen.

Dichtsbijzijnde tankstation
Tamoil Express Odoorn
Supertank Emmen

Tot ziens bij Hippisch Centrum Exloo! 

Impression of this dealer

Reviews

View all reviews

Adriaan Hamoen

Fijne stabiele auto! Veel comfort voor bestuurder en paard!

Remco Zeehuisen

Horsetruckforrent heeft ons in het weekend uit de brand geholpen toen we onverwachts ons paard naar de kliniek in Utrecht moesten vervoeren. Hele fijne comfortabele paardenwagen voor paard en berijder. Prettig bedrijf met mensen die begrijpen waar het om draait.

Revita Marsala

Snel geregeld, super auto. Rijdt makkelijk. Fijne serviss. Zeker ga ik ook volgende keer gebruiken

Lisette

Super fijne wagen om driejarige merries te vervoeren die nog weinig kennen! Ze stonden onderweg heel rustig. Een veilig en fijn gevoel. Ook voldoende opbergruimte voor al je spullen.

Dealer information

Hippisch Centrum Exloo

Valtherweg 27-A
7875TA Exloo
NL