Dealer Exloo

Back to overview

Dealer Exloo

Hippisch Centrum Exloo is gelegen aan de Valtherweg in Exloo en biedt de mogelijkheid om paardensport zo optimaal mogelijk te bedrijven voor zoveel mogelijk disciplines. Hierbij valt de denken aan de volgende disciplines; dressuur, springen, mennen, carrousel en de ijslander sport.

Hippisch Centrum Exloo heeft de beschikking over de volgende faciliteiten: drie grote rijhallen; Eén rijhal heeft een oppervlakte van 65 bij 35 meter en twee rijhallen hebben elk een oppervlakte van 20 bij 40 meter. Daarnaast beschikt het centrum nog over ruim 60 stallen met afspuit- en aanbindplaatsen. Ook heeft het Hippisch Centrum Exloo een groot buitenterrein. Dit buitenterrein bestaat uit onder andere een zandpiste van 70 bij 40 meter, dressuurvelden, een ovaalbaan, een telgangbaan en een waterbak.

We zijn blij dat we een verhuurpunt van Horsetrucks For Rent zijn. Dit is een mooie toegevoegde waarde voor ons Hippisch Centrum en de regio Exloo.

Routebeschrijving
Hippisch Centrum Exloo is gelegen aan de Valtherweg 27A in Exloo. Wanneer je de paardenwagen komt ophalen dan kun je je melden bij Albert. Hij zal de sleutel overhandigen en de paardenwagen aan je uitleggen.

Dichtsbijzijnde tankstation
Tamoil Express Odoorn
Supertank Emmen

Tot ziens bij Hippisch Centrum Exloo! 

Impression of this dealer

Reviews

View all reviews

M.M. Roorda

Niet de eerste keer dat wij de truck huurden, wij rijden met veel plezier in deze horsetruck, altijd schoon en goed in orde. Beter dan dat geklungel bij het manoeuvreren met een trailer :))

Myrthe Klomp

Heb het wagentje een dag van te voren gereserveerd en hij stond keurig klaar op het afgesproken tijdstip. Mooi wagentje waarmee je de paarden op een veilige en vertrouwde manier kan vervoeren. Zeker een aanrader!

Anouk Schipper-Helmholdt

Prachtige paardenwagen kunnen huren bij HTFR, reed als een zonnetje. Zeker aan te raden!

Coen Rijkaart

Wanneer je zondag bij paardjes gaat kijken en woensdag besluit dat je ze neemt, heb je niet al te veel tijd om een auto met trekhaak en tweepaards trailer te regelen. Gelukkig was het bij horseteucksforrent.com binnen paar klikken geregeld en ophalen bij ons in de buurt (Exloo). Supermooie wagen, slim ingedeeld. Camera met zicht op de paarden / achter de wagen wanneer je achteruit rijdt. De enige opmerking die we kregen bij de stal waar we de paardjes ophaalden is dat ze een stang / schot mistten tussen het rechter paard en de klep naar buiten. Het ophaal en inlever proces verliep ook prima (al moesten we bij inleveren wel even zoeken naar de jongeman die hem weer innam).

Dealer information

Hippisch Centrum Exloo

Questions or problems?

Valtherweg 27-A
7875TA Exloo
NL
0591549300
info@hippischcentrumexloo.nl